TILBUD OG ARRANGEMENTER.

Nedenstående publicerer vi nyheder, tilbud og arrangementer.

Lige nu har vi:

- BROBISSEN en stor bøf til små penge....(Serveres søndage fra 17.00)

- Søndags wienerschnitzel... (hver søndag fra 17.00 - 20.00)

- Ugens menu i uge 21 (22/5 - 25/5)

- Ugens menu i uge 22 (29/5 - 1/6)

BORDBESTILLING KUN MULIG PR TELEFON 75 78 17 50

BROBISSEN.

EN HYLDEST TIL DEN GENFUNDEN BRO. - gå gratis på broen og spis en stor bøf på kroen.

300 grams hakkebøf af friskhakket oksetykkam med ærter, bløde løg og bacon. serveret med brasede kartofler og pebersauce.

KUN 125,-

SØNDAGS WIENERSCHNITZEL.

200 grams pandestegt wienerschnitzel af kalveinderlår serveret med dampede ærter og gulerødder, brasede kartofler og smørsauce samt "wienerdreng" (citronskive med peberrod, kapers og benfri sild).

KUN 145,-

UGENS MENU.

Veltillavet Mormormad - Vi åbner klokken 17.00

MENU UGE 21.

TIRSDAG:

Tarteletter (3 stk) med høns i asparges.

(mulig med tilkøb af ekstra tarteletter til 20,- per styk).

ONSDAG:

Kromandens skipper labskovs serveret med rødbeder.

TORSDAG:

Danske hakkebøffer af oksetykkam med bløde løg, rødbeder og hvide kartofler samt skysauce.

FREDAG:

Skiver af persille fyldt svinemørbrad på spidskål og gulerødder. Hertil kartofler og sauce af stegeskyen.

Pris pr. ret 65,- DK.

MENU UGE 22.

TIRSDAG:

Grillet sommerkotelet af svinefilet på spinat-bønnesaute, serveret med sauce og hvide kartofler.

ONSDAG:

Skiver af langtidsstegt nakkefilet med sauteret grønt. Hertil hvide kartofler og skysauce.

TORSDAG:

Danske hakkebøffer af oksetykkam med bløde løg, rødbeder og hvide kartofler samt skysauce.

FREDAG:

Skiver af ramsløgsfarseret kalkunroulade på sauteret spidskål. Hertil sauce samt hvide kartofler. 

Pris pr. ret 65,- DK.

 

 

 











Karbonader