TILBUD OG ARRANGEMENTER.

Nedenstående publicerer vi nyheder, tilbud og arrangementer.

Lige nu har vi:

- BROBISSEN en stor bøf til små penge....(Serveres søndage fra 17.00)

- SØNDAGS WIENERSCHNITZEL... (hver søndag fra 17.00 - 20.00)

- SANDARTENS VENNER DEN 28/9 KLOKKEN 18.00 (KUN FOR MÆND)

- SANDVADS SUPPEAFTEN - FREDAG DEN 12 OKTOBER KLOKKEN 18.00

- UGENS MENU I UGE 37 (11/9 - 14/9)

- UGENS MENU I UGE 38 (18/9 - 21/9)

BORDBESTILLING TIL UGENS MENU ER KUN MULIG PR TELEFON 75 78 17 50

BROBISSEN.

EN HYLDEST TIL DEN GENFUNDEN BRO. - gå gratis på broen og spis en stor bøf på kroen.

300 grams hakkebøf af friskhakket oksetykkam med ærter, bløde løg og bacon. serveret med brasede kartofler og pebersauce.

KUN 125,-

SØNDAGS WIENERSCHNITZEL.

200 grams pandestegt wienerschnitzel af kalveinderlår serveret med dampede ærter og gulerødder, brasede kartofler og smørsauce samt "wienerdreng" (citronskive med peberrod, kapers og benfri sild).

KUN 145,-

SANDARTENS VENNER

Fredag den 28/9 klokken 18.00

Sandartens venner er fiskespisning kun for mænd - så tag din far, din store søn eller en god kammerat under armen og kom til en super hyggelig aften med fisk, snaps, øl, stærke ostemadder og masser af røverhistorier samt live musik.

Pris for sandart adlibitum med alt i tilbehør såsom bacon hakkede æg etc efterfuldt af kaffe med 2 slags ostemadder (den milde og den stærke)                    300,-

Tilmelding kun pr telefon 75781750 - efter først til mølle.....

SANDVADS SUPPEAFTEN.

Efteråret er kommet og med den vores suppeaften. Så sæt kryds i kalenderen fredag den 12/10 kl. 18.00 og ring og bestil et bord til denne hyggelige aften.

På vores suppeaften serverer vi 7 forskellige slags supper med tilbehør og hjemmebagt brød fra buffet ad libitum, efterfuldt af en portionsanrettet dessertsuppe samt en kop kaffe.

Prisen for dette arrangement er KUN 250,-

Bordbestilling er en nødvendighed (gøres på 75781750)

UGENS MENU.

Veltillavet Mormormad - Vi åbner klokken 17.00

MENU UGE 37.

TIRSDAG:

Tarteletter (3 stk.) med høns i asparges Det er muligt at købe ekstra tarteletter til 20,-/stk.

ONSDAG:

Sandvads skipper labskovs af mørt sprængt oksekød, serveret med rødbeder.

TORSDAG:

Danske hakkebøffer af oksetykkam med bløde løg, rødbeder og hvide kartofler samt skysauce.

FREDAG:

Flæskesteg med sprød svær, serveret med rødkålssalat. Hertil skysauce samt kartofler. 

Pris pr. ret 65,- DK.

MENU UGE 38.

TIRSDAG:

Forloren hare på honningbagte rodfrugter med flødevildtsauce og kartofler.

ONSDAG:

Sandvads berømte biksemad af super mørt kød, serveret med spejlæg samt rødbeder.

TORSDAG:

Danske hakkebøffer af oksetykkam med bløde løg, rødbeder og hvide kartofler samt skysauce.

FREDAG:

Skiver af mør kalvesteg med spinat-bønnesaute. Hertil kraftig skysauce samt kartofler. 

Pris pr. ret 65,- DK.

 

 











Karbonader