TILBUD OG ARRANGEMENTER.

Nedenstående publicerer vi nyheder, tilbud og arrangementer.

Lige nu har vi:

- BROBISSEN en stor bøf til små penge....(Serveres søndage fra 17.00)

- SØNDAGS WIENERSCHNITZEL... (hver søndag fra 17.00 - 20.00)

- UGENS MENU I UGE 12 (19/3 - 22/3)

- UGENS MENU I UGE 13 (26/3 - 29/3)

 

BORDBESTILLING TIL UGENS MENU ER KUN MULIG PR TELEFON 75 78 17 50

BROBISSEN.

EN HYLDEST TIL DEN GENFUNDEN BRO. - gå gratis på broen og spis en stor bøf på kroen.

300 grams hakkebøf af friskhakket oksetykkam med ærter, bløde løg og bacon. serveret med brasede kartofler og pebersauce.

KUN 129,-

SØNDAGS WIENERSCHNITZEL.

200 grams pandestegt wienerschnitzel af kalveinderlår serveret med dampede ærter og gulerødder, brasede kartofler og smørsauce samt "wienerdreng" (citronskive med peberrod, kapers og benfri sild).

KUN 149,- 

UGENS MENU.

Veltillavet Mormormad - Vi åbner klokken 17.00

MENU UGE 12.

TIRSDAG:

Skriver af langtidsstegt svinefilet med sauterede rodfrugter, serveret med sauce og kartofler.

ONSDAG:

Kromandens kyllingefrikasse serveret med hvide kartofler og ekstra sauce.

TORSDAG:

Danske hakkebøffer af oksetykkam med bløde løg, rødbeder og hvide kartofler samt skysauce.

FREDAG:

Bacon braiserede svinekæber med grønt. Hertil sauce af skyen og hvide kartofler.  

Pris pr. ret 65,- DK.

MENU UGE 13.

TIRSDAG:

Grillet kyllingebryst på smørsauteret spidskål. Hertil paprikasauce og kartofler.

ONSDAG:

Kromandens karbonader med stuvede ærter og gulerødder, serveret med ekstra sauce og hvide kartofler.

TORSDAG:

Danske hakkebøffer af oksetykkam med bløde løg, rødbeder og hvide kartofler samt skysauce.

FREDAG:

Medaljoner af svinemørbrad med svampe og flødesauce samt hvide kartofler.  

Pris pr. ret 65,- DK.

 

 

 

 

 











Karbonader