TILBUD OG ARRANGEMENTER.

Nedenstående publicerer vi nyheder, tilbud og arrangementer.

Lige nu har vi:

- BROBISSEN en stor bøf til små penge....(Serveres søndage fra 17.00)

- SØNDAGS WIENERSCHNITZEL... (hver søndag fra 17.00 - 20.00)

- NYTÅRS TAPAS - VI HAR LAVET DET HELE SÅ DU KAN SLAPPE AF..

- UGENS MENU I UGE 49 (4/12 - 7/12)

- UGENS MENU I UGE 50 (11/12 - 14/12)

BORDBESTILLING TIL UGENS MENU ER KUN MULIG PR TELEFON 75 78 17 50

BROBISSEN.

EN HYLDEST TIL DEN GENFUNDEN BRO. - gå gratis på broen og spis en stor bøf på kroen.

300 grams hakkebøf af friskhakket oksetykkam med ærter, bløde løg og bacon. serveret med brasede kartofler og pebersauce.

KUN 125,-

SØNDAGS WIENERSCHNITZEL.

200 grams pandestegt wienerschnitzel af kalveinderlår serveret med dampede ærter og gulerødder, brasede kartofler og smørsauce samt "wienerdreng" (citronskive med peberrod, kapers og benfri sild).

KUN 145,-

NYTÅRS TAPAS

VIL DU GERNE SLAPPE AF NYTÅRS AFTEN OG STADIGVÆK SERVERE SUPER LÆKKER MAD FOR DINE GÆSTER - SÅ SKAL DU PRØVE VORES NYTÅRSMENU....

MENUEN INDEHOLDER:

TAPAS PLANKE (1 PLANKE PR 2 PERSONER) MED 5 FORSKELLIGE SMÅ PORTIONSANRETTEDE TAPAS(Er ikke endelig fastlagt - men indeholder følgende elementer såsom)

Skaldyr - fisk - røg - trøffel - fjerkræ.

Planken serveres med 2 slags af vores fantastiske hjemmebagte brød samt naturligvis vores aioli og ramsløgspesto.

HOVEDRETS TAPAS (ANRETTET I ILDFAST FAD (2 personer pr fad) LIGE KLAR TIL OVNEN / FESTBORDET. SAUCE MEDFØLGER...

Hovedrettet består af 4 elementer

- Medaljon af dansk kalvemørbrad

- Citronbraiseret gulerod i serranoskinke

- Kartoffeltærte med madagascar peber

- Spinattimbale.

DEN SØDE DESSERT TAPAS (PORTIONSANRETTET I WECK SYLTEGLAS)

Hvid chokolademousse - mangocoulis - tuilles - chokoladesnirkler

DET ENESTE DU SKAL GØRE:

- HENTE MADEN HOS OS - VARME/SKÆRE BRØDET - GIVE HOVEDRETTEN 10 MIN I OVNEN/LUNE SAUCEN

OG ALT SERVICEN ER DIT = INTET SKAL LEVERES TILBAGE...

PRIS 485,- PR KUVERT

(du er meget velkommen til at kontakte os for nærmere uddybning).

 GODT NYTÅR

UGENS MENU.

Veltillavet Mormormad - Vi åbner klokken 17.00

MENU UGE 49.

TIRSDAG:

Sandvads berømte biksemad af super mørt kød. Serveret med spejlæg og rødbeder

ONSDAG:

Kromandens skipper labskovs med syltede rødbeder .

TORSDAG:

Danske hakkebøffer af oksetykkam med bløde løg, rødbeder og hvide kartofler samt skysauce.

FREDAG:

Restauranten er desværre optaget af selvskab.  

Pris pr. ret 65,- DK.

MENU UGE 50.

TIRSDAG:

Skiver af sprængt kyllingebryst med peberrodssauce. Serveret med hvide kartofler og grønt

ONSDAG:

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder. Hertil ekstra sauce og hvide kartofler.

TORSDAG:

Danske hakkebøffer af oksetykkam med bløde løg, rødbeder og hvide kartofler samt skysauce.

FREDAG:

Restauranten er desværre optaget af selvskab.  

Pris pr. ret 65,- DK.

 

 

 











Karbonader